Kalender

 • Halloween

  Trick- or- Treat

 • Kerstlichtjes ontsteken

  De donkere dagen zullen vanaf zaterdag 8 december op het Waardeiland niet meer zo heel donker zijn. De Vereniging Waardeiland nodigt u van harte uit om dan traditiegetrouw gezamenlijk de kerstboomverlichting te ontsteken. 
  Laat u weten of u komt? Aanmelden kan via de website of als dat niet lukt via redactie@waardeiland.nl
  Heel graag tot volgende week!

 • Nieuwjaarsborrel bij jachthaven de Punt

  Het Bestuur van de Vereniging Waardeiland nodigt u als lid van onze vereniging graag uit op de jaarlijkse Nieuwjaarsborrel om met alle leden van de vereniging een toost uit te brengen op het nieuwe jaar waarin hopelijk weer veel leuke events worden georganiseerd.

 • Presentatie over de nut en werking van AED's

  In navolging op het initiatief vanuit de Vereniging Waardeiland om geld in te zamelen om drie AED's aan te schaffen voor op het eiland, zal Eric van der Craats een interessante presentatie houden over het nut en de werking van een AED op 17 januari 2019 in Jachthaven de Punt.

 • Algemene Ledenvergadering VWE

  Graag nodigen wij de leden van de vereniging het Waardeiland uit voor de jaarlijkse algemene leden vergadering. Ook dit jaar zal dit weer plaatsvinden in het zorgcentrum Roomburgh. We starten om 20.00

 • Sloepentocht

  Een Sloep is waarlijk geen Peurbak! - Waardeiland Sloepentocht 2019

  Ook dit jaar organiseert Vereniging Waardeiland de Sloepentocht volgens beproefd concept: met zoveel mogelijk boten die hun ligplaats aan het Waardeiland hebben vormen we tijdens de Leidse Lakenfeesten op zaterdag 29 juni een kleurijke stoet over de Zuidhollandse Plassen en Kanalen.

  Om 13:15 meren de schippers af langs de lange kade aan de jachthavenzijde van het appartementengebouw. Om 13:30 gaan de opvarenden aan boord en vertrekken we richting de Does. Net als vorig jaar gaan we op het Vennemeer voor anker, zodat er eventueel van boot gewisseld kan worden. Dit jaar zullen we daarna ook kort afmeren bij Societeit De Kaag om iedereen de gelegenheid te geven even naar de wc te gaan. Rond 17:30 zullen we weer afmeren aan het Waardeiland.

  Schippers én opvarenden kunnen zich vanaf nu aanmelden op de website. Schippers geven aan hoeveel opvarenden zij aan boord kunnen nemen. Opvarenden kunnen eventueel aangeven met wie ze willen meevaren. Maar dat hoeft niet - er zijn genoeg schepen met plek, zodat iedereen die wíl ook mee kán!

  De kosten bedragen € 5,- voor iedereen die met en schipper meevaart.  Vereniging Waardeiland zorgt voor een goede routebeschrijving, een indeling en uiteraard iets te eten en te drinken.

  In de aanloop naar 29 juni volgt meer informatie via de website en de nieuwsbrief!

  Namens Vereniging Waardeiland,

  Dé Steures
  Paul Willems

  Sloepentochtcommissie

 • Zomerborrel

  De jaarlijkse zomerborrel komt er weer aan!