Nieuwsberichten

De nieuwssectie publiceert graag ook uw vermeldenswaardige nieuwsfeiten.
Stuur uw bijdrage aan redactie@waardeiland.nl en wellicht verschijnt uw nieuwsbericht onder vermelding van auteur en datum hier!

Ontsteken Kerstlichtjes 2017 op 9 december 2017!

Annemieke Visser-Verbaan
28 november 2017

De dagen voor kerst zijn aangebroken! Kaarslicht, samen zijn en gezelligheid! Graag nodigen we u uit om op 9 december van 18:30 tot 19:30 bij het Anker de kerstboomverlichting te ontsteken op ons eiland!

Traditiegetrouw zullen er verspreid over het eiland 3 kerstbomen worden geplaatst. De festiviteit zal echter plaatsvinden bij de kerstboom die bij het Anker staat.

Natuurlijk gaan wij kerstliedjes zingen met zijn allen. Dit jaar zullen het bekende kerstliedjes zijn zodat jong en oud mee kunnen zingen.

Wij zorgen voor de Glühwein en de chocolademelk met een klein hapje. De kerstman is ook dit jaar gevraagd om te komen. Dit is nog niet helemaal zeker vanwege zijn drukke programma maar hij heeft beloofd om in ieder geval een klein kadootje voor ieder kind te laten bezorgen!

Wij willen u vragen zich via de website op te geven zodat wij daar onze inkopen op af kunnen stemmen. U kunt zich tot uiterlijk 7 december opgeven via de site met het vriendelijk verzoek het aantal volwassenen en kinderen aan te geven. Mocht u een kind of kinderen te logeren hebben, geeft u deze kinderen dan ook op, dan zal de kerstman ook voor een klein kadootje voor hen zorgen.

Tot 9 december!

Het bestuur van de vereniging Waardeiland!

Reacties

  • Eric van de Craats
    Eric van de Craats
    ik kom met 2 volwassenen
    Eric van de Craats
    S.van Houtenplein 13